donderdag 20 september 2012

Donderdag 20 september 2012. Vandaag is het Blauwe Adelaar Spectrale Toon 11 GAP.

NIEUWE MAAN(D) 3
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 20 september tot en met 17 oktober (28 dagen) is het Elektrische Hert Maan(d).

Hoe kan ik het best dienen? Dienstbaarheid is het creƫren van een hartsverbinding en actie ondernemen met de zorgzaamheid en compassie. Hoe kan ik het beste bijdragen aan het welzijn van MEZELF, mijn lichaam, mijn familie, mijn planten, mijn werk, mijn doel, het welzijn van de wereld om mij heen?
Daar gaan deze 28 dagen over.

Kernwoorden: verbinden, activeren, dienstbaarheid.

Hert leert ons de kracht van zachtheid en zorgzaamheid te gebruiken om de harten en geesten te raken van gewonde wezens die proberen ons van ons pad te houden. Wees bereid om van jezelf en anderen te houden zoals ze zijn, dan zullen angsten en obstakels wegsmelten. Wees zacht voor jezelf en voor je negativiteit. Verbind je via je hart. Liefde is de sleutel die alles verbindt.
In deze activerende maan zullen veel dingen werkelijk gaan lopen; je opstart is gemaakt, energie komt in beweging. Je kunt het gevoel krijgen dat je weer iets terugkrijgt van de energie die je in de voorgaande manen in projecten hebt gestopt.
Je hebt 28 dagen de tijd om je TE VERBINDEN. En je benut de jaarenergie (Blauwe Storm Resonante Toon 7) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende VERBINDING!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x, zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van het HERT om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je DIENSTBAARHEID helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder deze VERBINDING.

KIN 115
Donderdag 20 september 2012
7 Storm 03.01 (jaar maand.dag)
Vandaag is het Blauwe Adelaar Spectrale Toon 11 GAP

BLAUWE ADELAAR

Leef in de wetenschap dat je deel uitmaakt van het geheel. Besef dat voor jezelf zorgen hetzelfde is als zorgen voor het geheel. Zorg dat je een evenwicht vindt tussen dienstbaarheid en jezelf voeden en opladen. Vergeet niet dat de mate waarin je goed voor jezelf zorgt, de mate is waarin je iets kunt betekenen voor anderen. Ervaar vandaag het grote beeld. Kijk naar waar je zelf staat in dit beeld, sta je centraal of aan de zijkant. Om jouw visie in dit leven waar te maken dien je in het centrum te staan. Durf voor jezelf op te komen. Stel je eigen grenzen en zeg ook nee, wanneer je voelt dat dit noodzakelijk is.

SPECTRALE TOON 11

Laat de scheppingen uit het verleden integreren en verwijder de zaken die niet meer mee willen naar jouw nieuwe schepping. Laat los en neem afstand! Neem slechts die onderdelen mee en laat slecht dat tot ontwikkeling komen, die jouw intentie van jouw doel ondersteunen. Door alles te vereenvoudigen kan je je energie gebruiken om tot jouw essentie te komen. Bied ruimte aan deze veranderingen. Daardoor krijgt het leven een sierlijke eenvoud. Laat het gebeuren!

Geen opmerkingen: