donderdag 23 augustus 2012

Donderdag 23 augustus 2012. Vandaag is het Blauwe Hand Solaire Toon 9.

NIEUWE MAAN(D) 2
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 23 augustus tot en met 19 september (28 dagen) is het de Tweede Lunaire Schorpioen Maan(d)
Wat is mijn UITDAGING? Daar gaan deze 28 dagen over.
Kernwoorden: stabiliseren, polariseren, uitdaging.
Vergeet niet dat er altijd twee kanten tegen over elkaar bestaan. De een kan niet zonder de ander. Er is geen licht zonder schaduw. Je kan je alleen richten op je positieve kant, maar zie nu eens ook je schaduwkant onder ogen. Dit is je stimulans, de beweging die je uitdaagt.
In deze Schorpioen maan(d) kan je er op rekenen dat de schaduwzijde van je leven zich onverwacht aankondigt.  Blijf dan het geheel zien. Laat je niet verleiden om schaduw met schaduw te bestrijden, verzamel eerst de middelen om deze obstakels op te ruimen. Stuur licht en liefde.

Je hebt 28 dagen de tijd om je UITDAGING vast te stellen. En je benut de jaarenergie (Witte Tovenaar Ritmische Toon 6) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende UITDAGING!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x, zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag Wat is mijn UITDAGING? van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de vleermuis om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen wat je je als UITDAGING hebt gesteld.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om deze UITDAGING te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je UITDAGING helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder deze UITDAGING.

KIN 87
Donderdag 23 augustus 2012
7 Storm 02.01 (jaar maand.dag)
Vandaag is het Blauwe Hand Solaire Toon 9

BLAUWE HAND

Beleef vandaag wat het is om in je eigen “flow” te zijn. Stel je helemaal open voor actie van het moment en probeer dat moment op geen enkele manier mentaal in te vullen. Luister naar de impulsen die in je opkomen. Stop met het plannen en laat het in jezelf stromen. Doe dat waar je echt zin in hebt, ook als je denkt dat je dit niet kunt of mag. Maak je los van je dagelijkse rol en ontdek waartoe jij in staat bent. Stel je open voor pijn en verwarring wanneer je die mocht voelen. Besteed er aandacht aan. Je zult daardoor genezen.

SOLAIRE TOON 9

De groeistap die je vandaag mag maken, is om je intenties voor het bereiken van het doel van deze golf helder te krijgen. Door je volledige betrokkenheid bij dit proces gebruik je je energie om uit te breiden en zo een nog groter werkgebied te bereiken. Doorzettingsvermogen helpt je dit project tot volgroeiing en volbrengen te krijgen. Jij wilt dat jouw schepping wordt afgemaakt. Hierdoor vindt er een verschuiving van 90 graden van dimensie plaats. We hebben nu 2 keer de 4 basiselementen gehad en gaan als het ware een etage hoger, als in een spiraal.

Geen opmerkingen: