woensdag 30 mei 2012

Woensdag 30 mei 2012. Vandaag is het Witte Wind Lunaire Toon 2.

NIEUWE MAAN(D) 12.
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 30 mei tot en met 26 juni (28 dagen) is het de Twaalfde Kristallen Konijn Maan(d)
Hoe kan ik mezelf toewijden aan al wat leeft? Wat heeft je doel nog nodig om zijn plaats in de wereld in te nemen? Maak het universeel. Je kunt kijken hoe hetgeen je hebt neergezet zich tot de rest verhoudt. Hoe werkt het samen? Het is een goede maan om samen te komen met anderen. Het is tijd voor evaluatie. Wat is er gedaan en hoe is dat verlopen?
Daar gaan deze 28 dagen over.
Kernwoorden: universeel maken, toewijden/opdragen, samenwerking.

De Maya zagen in de donkere vlekken van de maan een KONIJN in zijaanzicht. KONIJNEN zijn daarom een Maandier bij uitstek. De slimheid van het KONIJN wordt geroemd in vele Mayaverhalen waarin het KONIJN zijn aanvaller steeds te slim af is. Het KONIJN werd ook vanwege zijn moed door de Maya vereerd.
Kristalhelder. Konijn heeft grote ogen die aan de zijkanten van de kop zitten. Hierdoor heeft hij een panoramisch zicht van bijna 360 graden, zodat hij elke beweging kan waarnemen. Ook kan hij bijna achterwaarts en recht naar boven kijken. De ogen van het konijn werken als een kristal, waar alle lichtsignalen gebundeld worden. Word als het konijn, laat alle inzichten samenkomen en alles wordt kristalhelder!

Je hebt 28 dagen de tijd om jezelf te UNIVERSEEL TE MAKEN. En je benut de jaarenergie (Witte Tovenaar Ritmische Toon 6) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende TOEWIJDING AAN AL WAT LEEFT.
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x (4 is de kleinste cyclus van Maya Tzolkin: rood, wit, blauw, geel), zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de KONIJN om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je SAMENWERKING helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder UNIVERSEEL MAKEN van je TOEWIJDING.

KIN 2
Woensdag 30 mei 2012
6 Tovenaar 12.01 (jaar maand.dag)
Vandaag is het Witte Wind Lunaire Toon 2

WITTE WIND

Durf vanuit je gevoel te communiceren en zonder oordelen dat te verwoorden wat er binnenin jezelf omgaat. Ga met jezelf en met je omgeving in dialoog en vermijd discussie. Stel je open voor andere zienswijzen en overwin je beperkende overtuigingen. Licht en donker vormen samen één geheel. Verruim je bewustzijn en overstijg de schijnbare scheiding tussen tegenstellingen. Gelijk is ook ongelijk en juist is ook onjuist. Ga naar je hart en laat het controlerende in je los.

LUNAIRE TOON 2

Toon 2 kan een tweespalt veroorzaken, maar doet dit om te komen tot een overzichtelijke en nieuwe stabiele orde. De uitdaging is er om synergie voor elkaar te krijgen en je energie om te zetten om samen te werken. De twee uiterste energieën werken samen en creëren een achtergrond van waaruit we onze manifestatie kunnen gaan zien. Zonder deze eerste scheiding zouden we datgene dat gecreëerd wordt niet kunnen zien. Met toon 1 ben je begonnen doel(en) vast te stellen. Nu kan je jouw uitdagingen gaan bepalen.

Geen opmerkingen: