maandag 7 mei 2012

Maandag 7 mei 2012. Vandaag is het Blauwe Storm Boventoon Toon 5 GAP.

KIN 239
Maandag 7 mei 2012
6 Tovenaar 11.06 (jaar maand.dag)
Vandaag is het Blauwe Storm Boventoon Toon 5 GAP

BLAUWE STORM

Stormen zorgen voor het schoonmaken van de natuur. Zorg ervoor dat je in het oog van de orkaan blijft staan. Maak ruimte voor transformatie (die is onvermijdelijk), biedt geen weerstand en laat gehechtheid aan oude concepten c.q. illusies los, want dat maakt de intensiteit alleen nog maar heftiger. Dan zul je mee gaan resoneren en binnenin je wordt geheeld. Belangrijk is dat jij je bewust bent van wat er met je gebeurt. Dit bewustzijn is noodzakelijk om te voorkomen dat je opnieuw iets creëert wat eigenlijk al opgelost had kunnen zijn.

BOVENTOON TOON 5

Jouw enkelvoudige intentie verlangt ernaar om een deel te worden van de gehele schepping. Door deze intentie te bekrachtigen, te versterken, straal je deze energie uit en zo kan je de middelen die je voor je intentie nodig hebt, gaan vaststellen. Door opnieuw te benadrukken wat je begonnen bent, komt de oorspronkelijke intentie nog duidelijker over. Hierdoor vindt er een verschuiving van 90 graden van dimensie plaats. We hebben de 4 basiselementen gehad en gaan als het ware een etage hoger als in een spiraal.

Wat zijn GAP dagen?
In het overzicht van de 260 dagen (Tzolkin) zie je 52 zwarte vakjes staan. Dit zijn GAP-dagen. Op GAP (Galactische ActiveringsPoorten) -dagen zijn de sluiers dunner tussen onze dimensie (nog 3D) en andere dimensies, of zoals weer andere zeggen, de sluier tussen linker en rechterhersenhelft wordt opgelost, zodat we beide hersenhelften gezamelijk kunnen gebruiken om te creëren zonder dat ze elkaar tegenspreken. Dit patroon van zwarte vakjes wordt het weefgetouw van de maya's genoemd en doet ook denken aan de vorm van een DNA-spiraal. Gap-dagen kunnen ook poorten zijn naar andere dimensies (je weet toch dat je in meer dimensie tegelijkertijd bestaat). Het zijn dagen waarop je goed op je gedachten (Mind) moet letten, want de scheidslijn tussen het geestelijke en het fysieke vervaagd. Wat je denkt, is dan eerder werkelijkheid en andersom, je ontvangt gemakkelijker berichten uit of je reist zelf af naar het hart van de melkweg of naar het hart van de aarde of waar je dan ook naartoe.
Galactische Activering Portaal Dagen zijn speciale inter-dimensionale dagen en iemand die geboren is op zo'n dag speelt waarschijnlijk een belangrijke rol in het Universeel maken (dus voor iedereen) van een of andere vorm van onderwijs, kunst of muziek. Bijvoorbeeld: de Beatles waren allemaal geboren op GAP-dagen en zo ook Mozart.

Geen opmerkingen: