maandag 28 mei 2012

Maandag 28 mei 2012. Vandaag is het Gele Zon Kosmische Toon 13 GAP.

Vandaag is de laatste kin van dit Ster-Wavespell en tevens laatste van de hele Tzolkin. De laatste dag van een scheppings-cyclus (zwangerschap) van 260 dagen in -persoonlijke- ontwikkeling; iets dat we delen met de anderen op de planeet. Morgen begint er weer een nieuwe galactische ronde, een nieuwe tzol'kin (telling van de kin) waarin we wederom doorheen alle kwaliteiten lopen om ze in onszelf te kunnen integreren. 260 verschillende frequenties, kwaliteiten in onszelf, die we ook in 'de ander' kunnen herkennen. Het is ook middels deze 260 energieën, dat we onszelf synchroniseren met de rest van de natuur - de aarde waarop we leven, ons zonnestelsel, tot en met het hart van ons universum.  De 13e toon en de 20e zegel - een echte 13:20 dag. Je bent niet je hoofd of je baan en je bent groter dan je lichaam - je bent het lichtje of de zon die altijd IS.

Wat zijn GAP dagen?
In het overzicht van de 260 dagen (Tzolkin) zie je 52 zwarte vakjes staan. Dit zijn GAP-dagen. Op GAP (Galactische ActiveringsPoorten) -dagen zijn de sluiers dunner tussen onze dimensie (nog 3D) en andere dimensies, of zoals weer andere zeggen, de sluier tussen linker en rechterhersenhelft wordt opgelost, zodat we beide hersenhelften gezamelijk kunnen gebruiken om te creëren zonder dat ze elkaar tegenspreken. Dit patroon van zwarte vakjes wordt het weefgetouw van de maya's genoemd en doet ook denken aan de vorm van een DNA-spiraal. Gap-dagen kunnen ook poorten zijn naar andere dimensies (je weet toch dat je in meer dimensie tegelijkertijd bestaat). Het zijn dagen waarop je goed op je gedachten (Mind) moet letten, want de scheidslijn tussen het geestelijke en het fysieke vervaagd. Wat je denkt, is dan eerder werkelijkheid en andersom, je ontvangt gemakkelijker berichten uit of je reist zelf af naar het hart van de melkweg of naar het hart van de aarde of waar je dan ook naartoe.
Galactische Activering Portaal Dagen zijn speciale inter-dimensionale dagen en iemand die geboren is op zo'n dag speelt waarschijnlijk een belangrijke rol in het Universeel maken (dus voor iedereen) van een of andere vorm van onderwijs, kunst of muziek. Bijvoorbeeld: de Beatles waren allemaal geboren op GAP-dagen en zo ook Mozart.

KIN 260
Maandag 28 mei 2012
6 Tovenaar 11.27 (jaar maand.dag)
Vandaag is het Gele Zon Kosmische Toon 13 GAP

GELE ZON

Kijk zo volledig mogelijk, allesomvattend naar jezelf en naar alles wat je tegenkomt. Besef dat alles goed is en dat alles recht heeft om te zijn. Laat oordelen en veroordelen los om ruimte binnenin jezelf te creëren. Vaak veroordeel je de ander voor iets waar je zelf de neiging toe hebt. Als je hiervan bewust wordt, verliest het zijn lading. Wij groeien allemaal naar volledige gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de ander. Je eigenwaarde is hierin de bepalende factor. Jij bent je eigen bron van onvoorwaardelijke liefde.

KOSMISCHE TOON 13

Vandaag is het de laatste dag van deze Gele Ster-golf/wavespell (13-daagse cyclus) en laatste dag van het Groen Kasteel van Betovering - Hof van Synchronisatie, kracht van magische vluchten.
Je hebt bruggen geslagen, je hebt een dieper inzicht gekregen. Het is de vervulling van jouw creatie en het zoeken naar heldere aanwijzingen over jouw volgende stap, het volgende project. Het is een tijd voor afronding, voor het vastknopen van losse eindjes. Geniet van het resultaat, je hoeft alleen maar aanwezig te zijn. Ga het leven.

Geen opmerkingen: