woensdag 29 februari 2012

Woensdag 29 februari 2012. Speciale portaaldag in de 13-manenkalender - 0.0. Hunab Ku.

Woensdag 29 februari 2012
tussen dag 22 en 23
Kin 171:  Blauwe Lunaire Aap / Kin 172:  Gele Elektrische Mens
Speciale portaaldag in de 13-manenkalender - 0.0. Hunab Ku
 
29 februari wordt binnen de perfect harmonische 13-manenkalender niet erkend. Dit zou alles verstoren en ons niet meer synchroniseren met de hogere dimensionale cycli. Het gebeurt elke vier jaar precies tussen dag 22/23 van de Galactische Maan en kan worden gezien als een extra dag buiten de tijd - die geen dag is van de week, maan(d) of Tzolkin. Vandaar "0.0.Hunab Ku".
Dit is een speciale spirituele dag, omdat Hunab Ku refereert aan zowel het centrum van de Melkweg (het zogenoemde zwarte gat waar alle leven uit voortkomt) als aan de Opperste Schepper, de Ene Gever van Maat en Beweging.
Het dagelijks orakel laat ons via symbolen en kleuren de tijdcodes zien die door Hunab Ku worden uitgezonden, en waardoor we weer kunnen afstemmen op onsZelf en de rest van het universum. (synchroniseren)
Door het gebruik van de kalender schrijven we nu onze eigen nieuwe geschiedenis en vandaag doet zich een bijzondere gelegenheid voor. Omdat de 0.0.Hunab Ku zich in het centrum van galactische creatie bevindt, opent zich op deze dag een puur interdimensionaal kanaal.
Zijnde in het centrum van de matrix wordt het orakel ervan gemaakt van de matrix-tijdcel, dus gele Zon, rode Aarde, witte Spiegel en blauwe Storm.  Bekijk het orakel van deze dag (groen als de kin in het centrum) op de site, stem je af vanuit je hart op het hart van de schepping en je zult kunnen ervaren wat vierdedimensionele tijd is...
Dus wellicht wordt Hunab Ku in ons lichaam vertegenwoordigd door het hart?
De vorige 0.0 Hunab Ku dag voelde erg bijzonder... alsof de tijd werd opgerekt... De Aap-dag van illusie/magie werd langer en ging in de middag over naar de Mens-dag van vrije wil, kiezen en wijsheid. De lengte van de dagen worden uitgerekt ~en dus ook het energie-weerbericht~ om gisteren en morgen aan elkaar te breien...

Geen opmerkingen: