zaterdag 4 februari 2012

Zaterdag 4 februari 2012. Vandaag is het Blauwe Hand Zelfbestaande Toon 4 GAP.

Slechts 3% van het water op Aarde is zoet, de overige 97% is zout water. Tweederde van die 3% zit bevroren in ijskappen en gletsjers, wat betekent dat minder dan 1% van Aarde's water drinkbaar is en gevonden kan worden in meren, rivieren en ondergronds.

KIN 147
Zaterdag 4 februari 2012
6 Tovenaar 7.26 (jaar maand.dag)
Vandaag is het Blauwe Hand Zelfbestaande Toon 4 GAP

BLAUWE HAND

Beleef vandaag wat het is om in je eigen “flow” te zijn. Stel je helemaal open voor actie van het moment en probeer dat moment op geen enkele manier mentaal in te vullen. Luister naar de impulsen die in je opkomen. Stop met het plannen en laat het in jezelf stromen. Doe dat waar je echt zin in hebt, ook als je denkt dat je dit niet kunt of mag. Maak je los van je dagelijkse rol en ontdek waartoe jij in staat bent. Stel je open voor pijn en verwarring wanneer je die mocht voelen. Besteed er aandacht aan. Je zult daardoor genezen.

ZELFBESTAANDE TOON 4

Dit is de toon van structuur. Je intentie van wat je wilt scheppen komt tot zijn recht in alle basiselementen (vuur, water, lucht, aarde). Onderzoek alle opties grondig en gebruik jouw onderscheidingsvermogen zorgvuldig. Jouw intentie harmoniseert en balanceert deze elementen tot één geheel, daarbij geen onderscheid makend en niet oordelend. Je definieert nu ook je grenzen. Door dit alles kan je jouw energie gebruiken om te ordenen en een aktieplan maken. Laat ruimte over voor heroverwegingen.

Geen opmerkingen: