zaterdag 17 september 2011

Zaterdag 17 september 2011. Vandaag is het Blauwe Hand Resonante Toon 7.

KIN 7
Zaterdag 17 september 2011
6 Tovenaar 2.26 (jaar maand.dag)
Vandaag is het Blauwe Hand Resonante Toon 7

Kin 7, Toon 7, Zegel 7... (777 symboliseert integratie van een deel van de vier lagere lichamen met hogere spirituele frequenties binnen het derde dimensionale vlak, of op het niveau waarin u uw fysieke werkelijkheid manifesteert op het aardse vlak) Een dag voor healing en transformatie.

BLAUWE HAND

Beleef vandaag wat het is om in je eigen “flow” te zijn. Stel je helemaal open voor actie van het moment en probeer dat moment op geen enkele manier mentaal in te vullen. Luister naar de impulsen die in je opkomen. Stop met het plannen en laat het in jezelf stromen. Doe dat waar je echt zin in hebt, ook als je denkt dat je dit niet kunt of mag. Maak je los van je dagelijkse rol en ontdek waartoe jij in staat bent. Stel je open voor pijn en verwarring wanneer je die mocht voelen. Besteed er aandacht aan. Je zult daardoor genezen.

RESONANTE TOON 7

Vandaag gaat het over afstemming. Je kunt het traject dat je tot nu toe binnen deze golf hebt afgelegd goed overzien en een juiste inschatting maken van het vervolg (Toon 7 is het midden / centrum tussen toon 1 en toon 13.) Zo zie/voel je hoe je intentie naar het fysieke over kan gaan. Voel diep van binnen of je op de goede weg bent. Haal hier inspiratie uit om jezelf en anderen te stimuleren om verder te gaan. Evalueer je werkzaamheden.

Geen opmerkingen: