maandag 15 augustus 2011

Maandag 15 augustus 2011. Vandaag is het Witte Tovenaar Kosmische Toon 13.

KIN 234
Maandag 15 augustus 2011
Vandaag is het Witte Tovenaar Kosmische Toon 13


WITTE TOVENAAR

Beleef vandaag jouw integriteit. Luister hiervoor vooral naar je hart. Via je hart heb je jouw connectie met de Bron van alle leven. Alles wat uit deze Bron komt is juist en zuiver. Als je vanuit deze ruimte handelt dan ben je volledig integer. Spreek de waarheid zonder over de ander heen te walsen. Laat je denkkracht versmelten met de kracht van je hart om je intensiteit wat milder te maken. Laat je behoefte aan goedkeuring van anderen los. Je verfijnt de informatie die je gisteren hebt ontvangen.



KOSMISCHE TOON 13


Vandaag is het de laatste dag van deze Witte Wind-golf/wavespell (13-daagse cyclus). Je hebt bruggen geslagen, je hebt een dieper inzicht gekregen. Het is de vervulling van jouw creatie en het zoeken naar heldere aanwijzingen over jouw volgende stap, het volgende project. Het is een tijd voor afronding, voor het vastknopen van losse eindjes. Geniet van het resultaat, je hoeft alleen maar aanwezig te zijn. Ga het leven.
Vandaag is de laatste dag van de 3e week van het Maya-jaar Witte Tovenaar Ritmische Toon 6.  Even als herinnering.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag Wat is mijn DOEL ? van deze eerste maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de vleermuis om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen wat je je als DOEL hebt gesteld.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om dit DOEL te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
Morgen begint er weer een nieuwe GOLF.  En de 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je DOEL helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder dit DOEL.

Geen opmerkingen: