dinsdag 23 augustus 2011

Dinsdag 23 augustus 2011. Vandaag is het Witte Wind Galactische Toon 8.

NIEUWE MAAN(D) 2
13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 23 augustus tot en met 19 september (28 dagen) is het de Tweede Lunaire Schorpioen Maan(d)
Wat is mijn UITDAGING? Daar gaan deze 28 dagen over.
Kernwoorden: stabiliseren, polariseren, uitdaging.
Vergeet niet dat er altijd twee kanten tegen over elkaar bestaan. De een kan niet zonder de ander. Er is geen licht zonder schaduw. Je kan je alleen richten op je positieve kant, maar zie nu eens ook je schaduwkant onder ogen. Dit is je stimulans, de beweging die je uitdaagt.
In deze Schorpioen maan(d) kan je er op rekenen dat de schaduwzijde van je leven zich onverwacht aankondigt.  Blijf dan het geheel zien. Laat je niet verleiden om schaduw met schaduw te bestrijden, verzamel eerst de middelen om deze obstakels op te ruimen. Stuur licht en liefde.

Je hebt 28 dagen de tijd om je UITDAGING vast te stellen. En je benut de jaarenergie (Witte Tovenaar Ritmische Toon 6) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende UITDAGING!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x, zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag Wat is mijn UITDAGING? van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de vleermuis om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen wat je je als UITDAGING hebt gesteld.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om deze UITDAGING te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je UITDAGING helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder deze UITDAGING.

KIN 242
Dinsdag 23 augustus 2011
Vandaag is het Witte Wind Galactische Toon 8

WITTE WIND

Durf vanuit je gevoel te communiceren en zonder oordelen dat te verwoorden wat er binnenin jezelf omgaat. Ga met jezelf en met je omgeving in dialoog en vermijd discussie. Stel je open voor andere zienswijzen en overwin je beperkende overtuigingen. Licht en donker vormen samen één geheel. Verruim je bewustzijn en overstijg de schijnbare scheiding tussen tegenstellingen. Gelijk is ook ongelijk en juist is ook onjuist. Ga naar je hart en laat het controlerende in je los.

GALACTISCHE TOON 8

Gisteren ben je erachter gekomen of je op de goede weg bent. Vandaag is het nodig om het evenwicht in jezelf te vinden. Door innerlijk gecentreerd te zijn, kun je niet van je stuk gebracht worden. Jouw intentie begint vorm te krijgen, structuur. Dan zie je ook of er nog wat herstructurering nodig is. Zo ontdek en herontdek je ook de grenzen tussen geest en vorm. Als dit alles in harmonie is, kan jij je activiteiten gaan vormgeven.

Geen opmerkingen: