dinsdag 26 juli 2011

Dinsdag 26 juli 2011. Vandaag is het Witte Tovenaar Ritmische Toon 6 (HAPPY NEW YEAR).

Ik ga m.i.v. het nieuwe jaar de tonen aan de zijkant van de zegels plaatsen, zoals ook de Maya deden. Zoals je ziet bij deze 13 Zaad.


NIEUW JAAR

Witte Tovenaar Ritmische Toon 6

IX - Witte Tovenaar - WETEN VANUIT JE HART
De zegel van de tovenaar is een gezicht dat met een glimlach naar binnen kijkt, naar de innerlijke wereld. Je gaat de voorafgaande 13 zegels verinnerlijken. De kracht van de tovenaar is het kunnen toeslaan op het juiste moment. De tovenaar is de kenner van de juiste tijd. De tovenaar brengt zijn eigen wil in overeenstemming met de wil van Hanub Ku (De centrale zon). De tovenaar kent de stilte van nul-tijd, de niet-tijd, de tijdloosheid, waaruit ALLES geschapen kan worden. De tovenaar kent een innerlijke tijd, een tijd die niet overeenkomt met een sociaal afgesproken tijd, maar met een natuurlijke kosmische tijd. De tovenaar verfijnt de informatie van de geest (spirit) door het naar buiten te brengen in een bruikbare vorm, een vorm die vervolgens de tand des tijds kan doorstaan.

UAC - Ritmische Toon 6 - STROOM
Toon 6 wordt krachtig geleid door de gids-energie van hetzelfde zonnezegel, hierdoor wordt deze energie versterkt en ontvangt hij minder invloed van andere zonnezegels. De invloed van toon 6 zoekt altijd naar wegen om zijn schepping te verfijnen en te ontwikkelen. In elke situatie zal toon 6 eraan werken om te verbeteren wat er voorheen bestond, zowel fysiek als intellectueel. Het enige constante is verandering. Toon 6 is het levensritme. Toon 6 is kosmisch evenwicht en het vermogen om op de juiste manier te antwoorden. Toon 6 wil evenwicht en gelijkheid brengen. Toon 6 is een goede organisator. Toon 6 zorgt dat groei evenwichtig verloopt. Toon 6 zegt: 'Alles op zijn tijd'.


NIEUWE MAAN(D) 1

13 maan(d)en van 28 dagen + 1 dag buiten de tijd = samen weer 365 dagen. Elk jaar van 26 juli tot en met 22 augustus (28 dagen) is het de Eerste Magnetische Vleermuis Maan(d)
Wat is mijn DOEL? Daar gaan deze 28 dagen over.
Kernwoorden: aantrekken, verenigen, doel(stelling).

De vleermuis is o.a het symbool van wedergeboorte. De vleermuis geeft je jouw kracht om je oude zelf te laten afsterven en alle opvattingen over jezelf die je van je pad afhouden, te durven loslaten.
Geef jezelf een nieuwe kans!

Je hebt 28 dagen de tijd om je doel vast te stellen. En je benut de jaarenergie (Witte Tovenaar Ritmische Toon 6) om duidelijkheid te krijgen in je hartsverlangende doel!
Elke week van 7 dagen heeft een andere energie, 4x, zo kom je weer op 28 dagen.
De 1e 7 dagen ga je opstarten met in dit geval de vraag Wat is mijn DOEL ? van deze maan(d). Volg hierin je hart, denk niet ik kan het niet. Denk en gebruik de kracht van de vleermuis om deze gedachte los te laten.
De 2e 7 dagen ga je verfijnen/bijstellen wat je je als DOEL hebt gesteld.
De 3e 7 dagen ga de energie verzamelen/aantrekken die helpt om dit DOEL te transformeren/om te zetten naar werkelijkheid.
De 4e en laatste 7 dagen van deze maan(d) wordt je DOEL helder en je draagt het helemaal in je en straalt het uit. Je kunt jezelf niet voorstellen zonder dit DOEL.

KIN 214
Dinsdag 26 juli 2011
Vandaag is het Witte Tovenaar Ritmische Toon 6

WITTE TOVENAAR

Beleef vandaag jouw integriteit. Luister hiervoor vooral naar je hart. Via je hart heb je jouw connectie met de Bron van alle leven. Alles wat uit deze Bron komt is juist en zuiver. Als je vanuit deze ruimte handelt dan ben je volledig integer. Spreek de waarheid zonder over de ander heen te walsen. Laat je denkkracht versmelten met de kracht van je hart om je intensiteit wat milder te maken. Laat je behoefte aan goedkeuring van anderen los. Je verfijnt de informatie die je gisteren hebt ontvangen.


RITMISCHE TOON 6

Je hebt een hoop voorwerk gedaan en nu is het tijd om de middelen zo te organiseren (op de juiste plek brengen) dat er een evenwicht ontstaat die met de toekomstige veranderingen toch in balans blijft en mee kan met het levensritme. Zo kan elke situatie die eerst bestond verfijnd worden, of verbeterd. Om conflicten te voorkomen, is het goed om tolerant te worden en niet te oordelend. Alles op zijn tijd. Zo breng je op een efficiƫnte manier balans in je leven.

Geen opmerkingen: